Parkstaete

In Parkstaete werken de deskundige medewerkers met de cliënten aan hun herstel, met als doel een terugkeer naar huis. Cliënten verblijven hier tijdelijk. Naast geriatrische revalidatie en Eerstelijns verblijf, biedt het Parkhuis in Parkstaete ook logeerzorg.

Parkstaete is gevestigd in het Albert Schweitzer ziekenhuis (Gezondheidspark Dordrecht). Er is plaats voor 32 cliënten. Er zijn twee afdelingen. De derde verdieping is voor Eerstelijns Verblijf (ELV) hoog complex en de vierde verdieping voor Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ).

Faciliteiten

  • 1-Persoonskamers met mogelijkheid voor bezoek op de eigen kamer
  • Gezamenlijke eetkamer
  • Gezamenlijke huiskamer met tv
  • Behandelruimten
  • Terras
  • Restaurant van het Albert Schweitzer ziekenhuis
  • Gratis WiFi

Parkeren
Bezoekers van Parkstaete kunnen (betaald) parkeren in de parkeergarage of op het buitenparkeerterrein van het ziekenhuis. Deze parkeerplaatsen zijn eigendom van de gemeente Dordrecht. De gemeente bepaalt de hoogte van de parkeerkosten.

Er is een auto beschikbaar om mensen die slecht ter been zijn te vervoeren van de parkeerplaats naar Parkstaete. Neem hiervoor contact op met de professionals van de afdeling waar uw familielid is opgenomen.

PREZO Keurmerk

Op 15 maar 2023 ontving Parkstaete het PREZO Keurmerk, geldig tot en met 14 maart 2026.  Dit betekent dat Parkstaete voldoet aan het wegingskader van het PREZO VV&T keurmerkschema voor Verantwoorde zorg & Verantwoord ondernemerschap 2017 (01/07/17, versie 1). PREZO is een integraal kwaliteitsmodel voor de zorg. Het is een praktische en methodische manier van werken aan en denken over continue kwaliteitsverbetering met en vanuit het perspectief van de cliënt. PREZO gaat uit van de landelijke eisen voor goede zorg. Middels onafhankelijke toetsing kan het PREZO keurmerk worden behaald.
www.prezo.nl

Parkstaete
Albert Schweitzerplaats 3
3318 AS DORDRECHT

Telefoon:
078 654 22 98 (3e etage)
078 654 27 73 (4e etage)

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: