Ondersteuning voor mensen met Korsakov

Het regionale expertisecentrum Korsakov het Dijckhuis biedt ondersteuning voor thuiswonende mensen met het syndroom van Korsakov. Bijvoorbeeld met arbeidsmatige dagbesteding of begeleiding door een casemanager.

Arbeidsmatige Dagbesteding

Dagbesteding Werkplaats In Bedrijf draagt bij aan zingeving en structuur. Werk doen dat je leuk vindt, geeft een gevoel van voldoening en ontplooiing. Door het verrichten van werkzaamheden, draag je bovendien bij aan de maatschappij.

Arbeidsmatige dagbesteding bij de Werkplaats bestaat uit diverse werkzaamheden, waaronder het in elkaar zetten van stekkers, ver- en inpakken van kaarten en het maken van aanmaakhoutjes. Werknemers werken aan activiteiten die passen bij hun mogelijkheden en interesses. Daarnaast kan de Werkplaats ook andere opdrachten uitvoeren, die eventueel ook buiten de Werkplaats plaatsvinden. Voor de werkzaamheden die worden verricht, ontvangen werknemers een vergoeding.

De Werkplaats is op werkdagen geopend van 09:00 uur tot 16.00 uur.

Deelname aan de Werkplaats is niet mogelijk indien sprake is van alcoholgebruik.

Begeleiding door een casemanager

Een casemanager adviseert, helpt en ondersteunt mensen met Korsakov. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het regelen van zorg of financiële zaken? Zou u graag meer sociale contacten willen aangaan of bent u op zoek naar een passende daginvulling?

De casemanager is adviseert en begeleidt mensen met Korsakov. Zij ondersteunt bijvoorbeeld bij aanmelding voor verblijf in het Dijckhuis of het werken bij de arbeidsmatige dagbesteding. Ook helpt zij mensen met Korsakov met financiële zaken, het regelen van zorg en het verbeteren van hun relatie met naasten. De casemanager komt bij u thuis langs om uw hulpvraag helder te krijgen en zoekt samen met u naar een oplossing. Casemanager Sandra Flach vertelt u graag meer over wat zij als casemanager betekent voor mensen met Korsakov.

Zij is bereikbaar via: 0641835193 of casemanagerdijckhuis@hetparkhuis.nl

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor arbeidsmatige dagbesteding of begeleiding door een casemanager? Of heeft u een opdracht voor Werkplaats ‘in Bedrijf’?

Arbeidsmatige dagbesteding en casemanagement
Voor begeleiding door een casemanager en/of arbeidsmatige dagbesteding kunt u contact opnemen met Sandra Flach, casemanager Korsakov via 0614643383 of s.flach@hetparkhuis.nl

Bedrijven met een opdracht voor de Werkplaats
De Werkplaats staat altijd open voor nieuwe werkzaamheden. Heeft u een opdracht voor de Werkplaats? Ook dan kunt u contact opnemen met Sandra!

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: