Het Dijckhuis

Het regionale expertisecentrum Korsakov het Dijckhuis is een sfeervolle locatie in de Dordtse wijk Stadspolders. Het Dijckhuis bevindt zich dichtbij de Dordtse Biesbosch en er is een winkelcentrum in de buurt. Hier biedt het Parkhuis bewoners met het syndroom van Korsakov een fijne beschermde woonomgeving.

Fijne woonomgeving

In het Dijckhuis wonen 42 bewoners, in 6 woongroepen. Iedere bewoner heeft een individuele woon- slaapkamer, die naar eigen smaak ingericht kan worden. Elke woongroep heeft een sfeervolle woonkamer met een zit- en eethoek. De inrichting is modern met lichte, frisse kleuren. Bewoners kunnen gebruik maken van de luxe badkamer met een verstelbaar bad en bubbelbad, om heerlijk te otspannen. Het Dijckhuis heeft verder een bibliotheek en een activiteitenruimte.

Genieten van de buitenlucht

De begane grond beschikt over een grote tuin, waar men lekker buiten kan zitten en kan barbecueën. Ook worden er regelmatig activiteiten in de tuin georganiseerd. Denk aan muziekoptredens of sportactiviteiten. De 1ste en 2e etage hebben grote balkons met gezellige zitjes. De ligging van het Dijckhuis nodigt daarnaast uit tot uitstapjes in de omgeving.

Keuken

Het Dijckhuis beschikt over een eigen keuken waar verse maaltijden bereid worden. Ook bewoners dragen hun steentje bij bij het bereiden van de maaltijden. Regelmatig vinden hier kookactiviteiten plaats waar vaak de lekkerste gerechten worden gemaakt.

Het Dijckhuis
Chico Mendesring 819 A
3315 WX DORDRECHT
Telefoon: 078 630 54 50

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: