Op bezoek in het Parkhuis

Familie, vrienden en kennissen hebben een belangrijke plaats in uw leven. Ook wanneer u naar het Parkhuis verhuist. Zij kennen u als geen ander en u voelt zich op uw gemak bij hen. Bezoek is dan ook de hele dag welkom.

Er gelden geen vaste bezoektijden in het Parkhuis. Per locatie of afdeling kunnen er echter wel afspraken zijn over rusttijden. U wordt hier door het team van de afdeling over geïnformeerd.

Receptie

De receptie bij Middenhoeve en Haaswijk is aanwezig op de volgende tijden:

  • Van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 20:00 uur
  • Op zaterdag en zondag tussen 09:30 en 19:00 uur

Buiten deze tijden kunt u aanbellen.


Coronavirus

Het Coronavirus is nog niet uit de samenleving verdwenen, daarom vragen we bezoek de landelijke richtlijnen te blijven respecteren en thuis te blijven bij klachten.

Verder blijven de basismaatregelen van kracht:  Was vaak je handen, hoest en nies in je elleboog. En heb je klachten? Blijf thuis en doe een zelftest.
Ben je op reis geweest naar het buitenland? Volg bij terugkomst de richtlijnen van de Rijksoverheid: Reizen tijdens corona

 


Afdelingen in quarantaine of isolatie

Indien sprake is van een (mogelijke) besmetting van een virus zoals het coronavirus, griepvirus of norovirus, gelden voor de betreffende afdelingen of een gedeelte daarvan aangepaste bezoekregels. Bijvoorbeeld als een afdeling in quarantaine of isolatie gaat. Hieronder leest u of er afdelingen in quarantaine of isolatie zijn en welke maatregelen gelden.

  • Afdeling Janusplaat (HWW-1) in quarantaine
    Op dit moment is afdeling Janusplaat (HWW-1) in quarantaine. Bezoek is van harte welkom, maar draagt een mondneusmasker en handschoenen bij bezoek aan de afdeling. Komt u op bezoek bij een bewoner met een positieve testuitslag of iemand in afwachting van de testuitslag? Dan draagt u een schort, bril, mondneusmasker en handschoenen. Volg tijdens uw bezoek de instructies van de medewerkers van de afdeling.

We actualiseren deze pagina 1x per dag. Twijfelt u of de informatie juist is? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl