Op bezoek in het Parkhuis

Familie, vrienden en kennissen hebben een belangrijke plaats in uw leven. Ook wanneer u naar het Parkhuis verhuist. Zij kennen u als geen ander en u voelt zich op uw gemak bij hen. Bezoek is dan ook de hele dag welkom.

Er gelden geen vaste bezoektijden in het Parkhuis. Per locatie of afdeling kunnen er echter wel afspraken zijn over rusttijden. U wordt hier door het team van de afdeling over geïnformeerd.

Receptie

De receptie bij Middenhoeve en Haaswijk is aanwezig op de volgende tijden:

  • Van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 20:00 uur
  • Op zaterdag en zondag tussen 09:30 en 19:00 uur

Buiten deze tijden kunt u aanbellen.

 


Afdelingen in quarantaine of isolatie

Indien sprake is van een (mogelijke) besmetting van een virus zoals het coronavirus, griepvirus of norovirus, gelden voor de betreffende afdelingen of een gedeelte daarvan aangepaste bezoekregels. Bijvoorbeeld als een afdeling in quarantaine of isolatie gaat. Hieronder leest u of er afdelingen in quarantaine of isolatie zijn en welke maatregelen gelden.

  • (27-05-2024) Afdelingen Tudor- en Windsorhof zijn in quarantaine in verband met het norovirus.  Bezoek de afdeling niet wanneer dit niet strikt noodzakelijk is. Is een bezoek toch nodig? Draag een mondmasker en handschoenen en bezoek dan daarna niet de brasserie of andere afdelingen!

We actualiseren deze pagina op werkdagen 1x per dag. Twijfelt u of de informatie juist is? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: