Beautysalon Parkpracht

Iedereen ziet er graag goed uit. Daarom heeft het Parkhuis een eigen beautysalon: ‘Parkpracht’. Een enthousiast team van kappers, pedicures en schoonheidsspecialisten staat dagelijks voor hun klanten klaar. Zij heten ook u graag van harte welkom, óók als u niet in het Parkhuis woont!

Extra zorg en aandacht
Het team van Parkpracht bestaat uit professionele kappers, schoonheidsspecialisten en pedicures. Zij hebben veel ervaring met klanten die extra zorg en aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke aandoening hebben of een vorm van dementie. Naast deskundige dienstverlening bieden zij de juiste benadering en ondersteuning, waardoor de klanten optimaal kunnen genieten van de behandeling.

Voor iedereen
De medewerkers van Parkpracht nemen alle tijd voor een hartverwarmende ontvangst, goed advies en een gezellig praatje. Veel van de klanten van de beautysalon verblijven bij één van de locaties van het Parkhuis, maar ook medewerkers en vrijwilligers van het Parkhuis en mensen van buitenaf zijn van harte welkom!

Prijslijst

Contact

U vindt Parkpracht in de centrale hal van het Parkhuis aan Haaswijkweg 69a te Dordrecht.

U kunt een afspraak maken met één van onze medewerkers via telefoonnummer 078-302 22 11. Zij zijn bereikbaar op maandag en dinsdag tot 13.00 uur en woensdag tot en met vrijdag tot 17.00 uur.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: