Oplevering nieuwbouw Haaswijk

Op 8 maart werd officieel de laatste fase van de nieuwbouw van het Parkhuis, gebouw Haaswijk, opgeleverd. Na een gedegen voorbereiding en voorspoedig verlopen bouwwerkzaamheden, wordt Haaswijk nu voorbereid op zijn eerste bewoners. De laatste hand wordt gelegd aan de inrichting en half april verhuizen de eerste bewoners naar hun nieuwe appartementen en studio’s. Het nieuwe pand biedt 18 tweekamerappartementen, 54 zorgstudio’s en een ultramoderne kantooromgeving. 

Ingericht voor mensen met dementie 
Het gebouw is ontworpen met mensen met dementie in gedachten. De inrichting, het kleurgebruik, de hoeveelheid daglicht, het gebruik van leefcirkels, de binnentuinen en niet in de laatste plaats de moderne zorgtechnologie, die het gevoel van vrijheid en welzijn van bewoners vergroot en het werk van medewerkers minder zwaar maakt: het nieuwe pand voorziet in alle voorwaarden en omstandigheden om het welzijn van de bewoners te vergroten.
Paul van Gennip, bestuurder: “De keuzes die gemaakt zijn bij het ontwerp en de inrichting van dit pand komen direct voort uit de ambitie van het Parkhuis om te groeien naar het regionale expertise centrum voor mensen met dementie, Korsakov en gerontopsychiatrische problematiek. We zijn trots op het prachtige resultaat.”

Open dag 
We zijn trots op de nieuwbouw en bieden geïnteresseerden daarom graag de mogelijkheid om een kijkje te nemen. Op 9 april organiseren we daarom een Open dag!

Ultramoderne kantooromgeving 
Op de tweede verdieping van Haaswijk bevindt zich Parkhaven, de  nieuwe kantooromgeving van het Parkhuis. Deze is op 28 maart in gebruik genomen. Parkhaven is dé plek waar alle medewerkers ‘aan kunnen meren’ om te werken, elkaar te ontmoeten, te overleggen en gesprekken te voeren. Dit geldt dus óók voor medewerkers uit de zorg en vrijwilligers. De kantooromgeving is licht, transparant, zorgvuldig ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. In Parkhaven hebben medewerkers geen vaste werkplek. Wat je doet bepaalt waar je werkt. Er is sociale zone met een koffie corner, koffietafel en bibliotheek, een open zone, waar onderling overleg mogelijk is en een concentratiezone, waar je ongestoord kunt werken.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: