Onvergetelijke middag voor kinderen met een ernstig zieke ouder

Op de eerste verdieping van locatie Haaswijk wonen mensen met dementie op jonge leeftijd. Deze bewoners hebben vaak nog vrij jonge kinderen. De impact van het hebben van een ouder met dementie op deze kinderen is groot.

Daarom organiseren medewerkers van de eerste verdieping van Haaswijk op 27 mei een leuke middag voor een kleine groep kinderen tot en met 16 jaar, met de bedoeling daar een maandelijkse activiteit van te maken! Dit doen zij niet alleen: ze kunnen rekenen op samenwerking met enthousiaste vrijwilligers en medewerkers van de keuken en dagbehandeling Torenzicht.

Waar: 27 mei tussen 14.00 tot 16.00 uur, deze eerste keer in de brasserie van het Parkhuis aan Haaswijkweg Oost 69a
Wat: De eerste keer verzinnen we samen met de kinderen hoe deze middag gaat heten en wat zij leuk vinden om te doen. Ook staat er een leuke activiteit met onze keuken op het programma!
Het doel? De kinderen een onvergetelijke middag bezorgen in het gezelschap van andere kinderen die weten wat zij doormaken. Een middag waarop zij zich kunnen ontspannen en even nergens anders aan hoeven te denken.

Ook voor kinderen uit Dordrecht met een ouder met dementie of andere ernstige ziekte
We willen niet alleen een leuke middag bezorgen aan de kinderen van onze bewoners, maar ook aan andere kinderen uit Dordrecht met een (al dan niet thuiswonende) ouder met dementie óf een andere ernstige ziekte. Kinderen met een ernstig zieke ouder wonend in Dordrecht in de leeftijd tot en met 16 jaar kunnen zich aanmelden voor deze middag via communicatie@hetparkhuis.nl

 

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: