Jungheimer café 25 maart: De effectiviteit van beweging op muziek

Het Jungheimercafé is bedoeld voor mensen met dementie op jonge leeftijd en hun partners, kinderen, mantelzorgers en andere belangstellenden uit de hele regio, van Hoeksche Waard tot Gorinchem. We zijn er vooral voor deze mensen, maar wil je als professional aansluiten, dan ben je zeker ook welkom.

Wat kun je verwachten als je een Jungheimercafé bezoekt?

Elke avond staat een onderwerp centraal waarbij we één of meer sprekers uitnodigen. Deze keer is het thema ‘De effectiviteit van beweging op muziek’ en zijn de sprekers Frank Antonissen en Andrew Greenwood van Switch2move.

Switch2move brengt mensen in beweging omdat dansen en muziek bijdragen aan het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen. Het programma van Swith2move is gebaseerd op wetenschappelijke studies die dans en muziek combineren. Frank en Andrew nemen ons mee in hun ervaringen.

Het café vindt plaats op locatie:
Het Parkhuis, zaal Het Trefpunt
Haaswijkweg Oost 69A | 3319 GB Dordrecht

Zien we jullie op 25 maart?
De inloop start om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Daarna is er nog de gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje.

Meer informatie
Voor meer informatie neem je contact op met:

Sylke Vermunt (casemanager dementie regio Waardenland en trajectcoach bij dagbehandeling Torenzicht), s.vermunt@hetparkhuis.nl 06-34656549

of

Paula Pontier (coördinator ketenzorg dementie Waardenland en gespreksleider Jungheimercafé), ketenzorgdementiewaardenland@rivas.nl  06-20174387

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: