Jungheimer café – Thema: Hoe blijf je in balans?

Het Jungheimercafé is bedoeld voor mensen met dementie op jonge leeftijd en hun partners, kinderen, mantelzorgers en andere belangstellenden uit de hele regio, van Hoeksche Waard tot Gorinchem. We zijn er vooral voor deze mensen, maar wil je als professional aansluiten, dan ben je zeker ook welkom.

Wat kun je verwachten als je het Jungheimercafé bezoekt?
Bij ieder Jungheimercafé staat een onderwerp centraal waarbij we één of meer sprekers uitnodigen. Deze keer is het thema ‘Hoe blijf je in balans’. Casemanagers Manon van Putten en Sylke Vermunt zullen deze avond begeleiden.

Als je op jonge leeftijd dementie krijgt of hier als partner, zoon, dochter, broer of zus mee te maken krijgt, kan er veel op je afkomen. Soms moet je  veel bordjes in de lucht houden en zaken regelen of uitzoeken. Dat kan zwaarder worden door een tegenslag of verandering. Wat kun je dan doen om in balans te blijven? Deze avond gaan we aan de slag met wat handvatten om die balans te bewaren.

Het café plaats vindt plaats op locatie
Salios, locatie het Parkhuis, zaal Het Trefpunt
Haaswijkweg Oost 69A | 3319 GB Dordrecht

Zien we jullie op 1 juli?
De inloop start om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Daarna is er nog de gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met:

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: