1412 euro ingezameld voor de Kinderclub!

Dementie is een ziekte waar niet alleen de persoon met dementie zelf onder te lijden heeft, de ziekte heeft ook een grote impact op de naasten van deze persoon. Bij mensen met dementie op jonge leeftijd worden met regelmaat de nog jonge kinderen met de gevolgen van deze ziekte geconfronteerd. Voor leeftijdgenootjes is het moeilijk om te begrijpen wat zij doormaken.

1412 euro ingezameld met bingoavond
Het Parkhuis organiseert daarom maandelijks bijeenkomsten voor kinderen van ouders met dementie op jonge leeftijd of een andere ernstige ziekte. Zo krijgen zij de kans om een fijne onbezorgde ochtend of middag door te brengen met kinderen die hen begrijpen. Deze activiteiten zijn voor de deelnemende kinderen gratis, maar moeten natuurlijk wel bekostigd worden.

Daarom zette de werkgroep zich samen met een heel aantal vrijwilligers en medewerkers in voor het organiseren van een bingoavond. Er werden sponsoren gezocht voor mooie prijzen en er werd druk gelobbyd om zoveel mogelijk kaarten te verkopen. Op 20 oktober was het dan zover: het werd een ontzettend gezellige avond en de opbrengst voor de Kinderclub was maar liefst € 1.412,21! De avond was zo’n succes dat deze waarschijnlijk over 6 maanden weer herhaald zal worden.

Gezellige bowlingmiddag
Op 28 oktober stond gelijk de volgende editie van de Kinderclub op het programma. De wens van de kinderen was deze keer om te gaan bowlen. En dat gebeurde! Jolanda riep dat zij er niet goed in was, maar won wel! Het was weer genieten deze midddags en wat lekkers mocht natuurlijk niet ontbreken.

Zaterdag 25 november vindt de volgende Kinderclub plaats. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers, dus ken jij een kind wonend in Dordrecht onder de 16 jaar met een ernstig zieke ouder? Hij/ zij is van harte welkom! Inschrijven kan door te mailen naar communicatie@hetparkhuis.nl

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: