1 november: Korsakov Kaffee van start!

Op 1 november vindt het allereerste Korsakov Kaffee plaats in Rotterdam. Het Korsakov Kaffee is een samenwerkingsproject van het Korsakov Kenniscentrum, FNO Klein Geluk, Regionaal Expertisecentrum Korsakov het Dijkhuis (locatie van het Parkhuis) en Korsakov Expertisecentrum Slingedael. Deze eerste avond zal in het teken staan van cliënten en hun mantelzorgers. We behandelen het thema:

‘Korsakov, wat is het precies?’

Het syndroom van Korsakov kan veel vragen oproepen, voor u als cliënt, partner, familielid en/of mantelzorger. Tijdens het allereerste Korsakov Kaffee willen we antwoord geven op veel van deze vragen. Sociaal Pedagogisch Hulpverlener Marjon Lutz neemt ons mee in wat het syndroom van Korsakov is, en hoe je hier als mantelzorger mee om kunt gaan. Na de pauze is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Een panel van zorgmedewerkers en ervaringsdeskundigen zal hierbij ondersteunen. Muziektherapeut Sofia Schulte verzorgt de muzikale aanvulling.

Kom je ook op de Korsakoffie? Vul dit formulier in, dan nemen we contact met op over de details.

Over het Korsakov Kaffee
Het Korsakov Kaffee is een samenwerkingsproject van het Korsakov Kenniscentrum, FNO Klein Geluk, Regionaal Expertisecentrum Korsakov het Dijkhuis (locatie van het Parkhuis) en Korsakov Expertisecentrum Slingedael. De bijeenkomsten zijn bedoeld om mantelzorgers te ondersteunen en de band tussen cliënt en familie te versterken. Het Korsakov Kaffee gaat vier keer per jaar plaats vinden en tijdens de avonden komen verschillende relevante onderwerpen aan bod.

𝐙𝐞𝐭 𝐨𝐨𝐤 𝐝𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐮𝐦 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐊𝐨𝐫𝐬𝐚𝐤𝐨𝐯 𝐊𝐚𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐯𝐚𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐚𝐠𝐞𝐧𝐝𝐚! 𝐃𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐨𝐩 𝐰𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟑𝟏 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐡𝐞𝐭 𝐏𝐚𝐫𝐤𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐢𝐧 𝐃𝐨𝐫𝐝𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: