Mijn naaste is cliënt of bewoner van het Parkhuis

Het Parkhuis ondersteunt mensen in hun leven met dementie (ook op jonge leeftijd), Korsakov en psychiatrische problematiek op oudere leeftijd. Hierbij hebben wij ook oog voor u als mantelzorger. Wij ondersteunen u waar nodig en werken daarnaast graag met u samen waar het gaat om de zorg en het welzijn van uw naaste.

Zorgen doen we samen

U als naaste kent de cliënt als geen ander. De betrokkenheid van familie en vrienden is ontzettend belangrijk voor het welzijn van onze cliënten. U bent dan ook de hele dag welkom: het Parkhuis kent geen vaste bezoektijden. Wij zien graag dat u een rol blijft spelen in uw dagelijkse leven en bij de zorg. Samen kijken we wat u voor uw naaste kunt doen. Want zorgen doen we samen!

Mantelzorgondersteuning

Dementie, Korsakov of gerontopsychiatrische problemen hebben niet alleen een grote impact op het leven van de persoon die de diagnose krijgt, maar ook op het leven van zijn of haar directe naasten.

Mantelzorgers nemen vaak een groot deel van de zorg op zich, thuis en in het verpleeghuis. Mogelijk staat u als partner, familielid of goede vriend dagelijks klaar voor uw naaste. Maar wie zorgt voor u? Lees hier meer over mantelzorgondersteuning.

Cliëntenraad

Binnen het Parkhuis is de mening van cliënten en hun familieleden belangrijk. Er wordt alles aan gedaan om goede zorg te leveren op alle locaties. Hiervoor is het van belang te weten wat er leeft bij cliënten en hun naasten. De cliëntenraad speelt hierin een belangrijke rol.

Faciliteiten

Het Parkhuis biedt diverse faciliteiten voor bewoners en bezoekers. Denk aan de Brasserie, de verse keuken voor bewoners, de tuinen, het gebruik van de Duofiets en onze wasservice. Op deze pagina leest u hier meer over.

Praktische zaken en tips

Op deze pagina hebben wij antwoorden op veelgestelde vragen en handige tips voor u verzameld.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl

Onderdeel van: