Ik woon thuis en heb ondersteuning nodig

Het Parkhuis ondersteunt thuiswonende mensen in hun leven met dementie (ook op jonge leeftijd), Korsakov en psychiatrische problemen op oudere leeftijd. Hierdoor kunt u langer op een veilige manier thuis blijven wonen.

Dementie, wat nu?

Heeft u het gevoel dat er ‘iets niet pluis is?’ Bij uzelf of bij uw naaste? Heeft u het vermoeden dat het om dementie gaat? Of heeft u, of uw naaste, net de diagnose dementie gekregen? Dan kunt u professionele ondersteuning goed gebruiken. Onderstaande informatie kan u verder helpen:

Casemanager dementie

Dagbestedingscoach

Alzheimer café

Inloop ‘Houd uw geheugen fit’

Dagbesteding voor ouderen met dementie 

Dagbehandeling voor mensen met dementie op jonge leeftijd 

 

 

 

Behandeling thuis door ParkhuisThuis

De onderzoeken, behandelingen en adviezen van het team ParkhuisThuis zijn erop gericht om het zelfstandig functioneren van mensen met dementie, Korsakov of gerontontopsychiatrische problemen te behouden of te verbeteren. Onze disciplines staat garant voor hartverwarmende en bekwame zorg. u kunt een beroep doen op de ondersteuning van: de specialist Ouderengeneeskunde, Logopedie, Diëtetiek, Ergotherapie, Fysiotherapie, Gz-psychologie of de Dagbestedingscoach. 

Ondersteuning voor thuiswonende mensen met Korsakov

Het regionale expertisecentrum Korsakov het Dijckhuis ondersteunt thuiswonende mensen met het syndroom van Korsakov. Bijvoorbeeld met arbeidsmatige dagbesteding of begeleiding door een casemanager.

Tijdelijk verblijf in het Parkhuis

Soms is veilig thuis wonen even niet mogelijk. Omdat u net geopereerd bent en moet revalideren of uw mantelzorgers tijdelijk niet de zorg kunnen bieden die u nodig hebt. Dan biedt het Parkhuis de zorg en behandeling die u nodig heeft, tijdens een tijdelijk verblijf.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl