Ik kan niet meer thuis wonen

Wanneer u door uw ziekte niet meer veilig thuis kunt wonen, is het fijn te weten dat u bij het Parkhuis kunt rekenen op hartverwarmende en persoonsgerichte zorg en een fijne woonomgeving.

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Het Parkhuis biedt mensen met dementie een warme, kleinschalige woonomgeving met vertrouwde gezichten, persoonsgerichte zorg en echte aandacht. Onze locaties Middenhoeve, Haaswijk en het Parkhoff zijn gelegen in de wijk Dubbeldam, dichtbij het prachtige natuurgebied de Dordtse Biesbosch.

Wonen en zorg voor mensen met dementie op jonge leeftijd

In gebouw Haaswijk vindt u op de eerste verdieping  kleine woongroepen met individuele studio’s, speciaal voor mensen met dementie die jonger zijn dan 65 jaar. Hier biedt het Parkhuis persoonsgerichte zorg en begeleiding, afgestemd op de behoefte van de individuele bewoners.

Wonen en zorg voor mensen met Korsakov

In het Dijckhuis creëren we samen een leefomgeving waar bewoners zich thuis voelen, zelf beslissen en deel kunnen nemen aan de maatschappij. Iedere bewoner kan rekenen op behandeling en begeleiding door professionals met ruime expertise op het gebied van zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov.

Wonen en zorg voor mensen met psychiatrische problemen op oudere leeftijd

Dubbelsteyn, één van expertisecentra van het Parkhuis in Dordrecht, biedt een fijne en veilige woonomgeving in kleinschalige woongroepen voor ouderen met psychiatrische problematiek in combinatie met lichamelijke of cognitieve beperkingen.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl