Aan de slag in de ouderenzorg

Wil jij aan de slag in de ouderenzorg, maar heb je (nog) niet het juiste diploma? Doe je nu heel wat anders en wil je een carrièreswitch maken? Of wil je na een pauze weer terug naar de zorg? Als jij gemotiveerd bent en écht wat voor onze cliënten wilt betekenen, zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder jouw mogelijkheden!

En eenmaal in dienst bij het Parkhuis kun je je blijven ontwikkelen! Door het bieden van bij- en nascholing kunnen we de kwaliteit van onze zorg te garanderen en blijvend investeren in onze medewerkers. En wil je je verder ontwikkelen naar een andere functie? Bijvoorbeeld van helpende naar verzorgende, van verzorgende naar verpleegkundige of van basisarts naar specialist ouderengeneeskunde? We denken graag met je mee!

Werken en leren

Werken en leren tegelijk, zodat je wat je leert ook gelijk in de praktijk kunt brengen! Dat is wat je doet tijdens een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg): werken en leren worden gecombineerd. Je krijgt een arbeidsleerovereenkomst van minimaal 24 uur per week.

We bieden regelmatig opleidingen tot:

  • Verzorgende-IG-MZ
  • Helpende Zorg & Welzijn
  • Verpleegkundige niveau 4

Is dit wat voor jou? Solliciteer op één van de vacatures of neem contact op met ons team Leren en Ontwikkelen voor meer informatie!

Een stage met betekenis

Je opleiding in de praktijk tot leven zien komen. Dat is het mooie van een stage. Bij het leren we je graag de kneepjes van het vak op de werkvloer. Wat je leert breng je direct in de praktijk!

We hebben stagemogelijkheden voor de volgende opleidingen:

  • Verpleging en Verzorging: Verzorgende (IG), niveau 3 (uitstroom VVT en GGZ), Verpleegkundige, niveau 4 (1e jaar), Verpleegkundige, niveau 5 (1e jaar), Helpende Zorg en Welzijn
  • Maatschappelijke Zorg: Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3), Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (niveau 4)
  • Expertiseteam: Fysiotherapie, Ergotherapie, Diëtetiek, Casemanager dementie

Stage-aanvraag
Heb je interesse in een stageplek? Of heb je vragen? Neem dan contact op met ons team Leren en Ontwikkelen!

Als zij-instromer aan de slag in de zorg?

Zou jij een baan willen waarin je écht van betekenis kunt zijn voor mensen? Stap dan over naar de ouderenzorg. Als zij-instromer begeleiden we je naar een baan als helpende, verzorgende IG, of verpleegkundige.

Solliciteer op één van de vacatures, óf neem contact op met ons team Leren en Ontwikkelen voor meer informatie!

Opnieuw aan de slag in de zorg?

Droom jij weleens van je werk van ‘vroeger’? Heb jij de zorg jaren geleden verlaten en mis je het werk? Bij ons krijg je de kans om die droom waar te maken.

Dit bieden we herintreders:
Een intern leertraject, afgestemd op jouw kennis en ervaring, samen met anderen pak je het werk in de zorg weer op. Je leert onder andere over de nieuwste ontwikkelingen, verpleegtechnische handelingen, je kunt samen met anderen je nieuwe ervaringen delen en op deze manier ook leren van elkaar. De mogelijkheid om de BIG herregistratie te doorlopen met vergoeding van de kosten.

Solliciteer op één van de vacatures, óf neem contact op met ons team Leren en Ontwikkelen voor meer informatie!

Word vrijwilliger

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets voor een ander willen betekenen!

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl