Waarom kiezen voor het Parkhuis?

De keuze van een verpleeghuis is niet makkelijk. Welk verpleeghuis kies je (voor jouw naaste) en waarom? Er zijn talloze redenen te noemen waarom wij vinden dat de keuze voor het Parkhuis de beste keuze is, maar klopt dit eigenlijk wel?

We toetsten deze vraag bij de cliëntenraad en een aantal medewerkers en mantelzorgers.
Dit zijn de belangrijkste redenen waarom zij  adviseren om te kiezen voor het Parkhuis:

 1. Jarenlange ervaring en expertise op het gebied van dementie (ook jonge mensen), Korsakov en Gerontopsychiatrie
  Het Parkhuis heeft jarenlange ervaring in de zorg voor deze kwetsbare mensen. Dat betekent dat wij gespecialiseerde zorg kunnen bieden, die past bij het ziektebeeld van de cliënt. Niet voor niets is het Parkhuis al landelijk erkend regionaal expertisecentrum Korsakov, en doorlopen we nu het traject naar erkenning voor Gerontopsychiatrie en Jonge mensen met de dementie.
 2. Persoonsgerichte zorg in een kleinschalige woonomgeving
  Het Parkhuis heeft de omslag gemaakt naar persoonsgerichte zorg in een kleinschalige woonomgeving. Hierdoor is de nadruk verschoven van zorg naar wonen en het welzijn van- en échte aandacht voor de individuele bewoner. De nieuwbouw van het Parkhuis is hierop ingericht en voorzien van moderne technologie, die het werk van de medewerkers fysiek minder zwaar maakt en het gevoel van vrijheid van de bewoners vergroot.
 3. Een veilig thuis
  Wanneer thuiswonen niet meer gaat, is het een veilig idee om te weten dat wij bij het Parkhuis gespecialiseerde zorg bieden. Door onze kennis en expertise van het ziektebeeld van uw naaste kunnen wij de juiste zorg bieden.
  “Misschien had het de beslissing makkelijker gemaakt als ik van tevoren had geweten hoe hard iedereen zijn best doet om de beste zorg te leveren.”
  Ook in geval van crisis hebben wij altijd plaats voor cliënten met de problematiek waar wij in specialiseren.
 4. Hartverwarmende zorg
  Onze medewerkers hebben niet alleen de kennis en expertise om bekwame zorg te bieden. Zij bieden ook hartverwarmende zorg. Het welzijn en de wensen van de cliënt staan voorop.
 5. Aandacht voor voeding
  De juiste voeding is belangrijk, zeker voor onze cliënten. Daarom zorgen onze koks ieder dag voor een verse maaltijd uit eigen keuken.

Onze locaties

Contact

Receptie 078 622 00 00
Cliëntenservicebureau 078 622 00 11
csb@hetparkhuis.nl